Dränering; tryggt, snabbt och enkelt

Vår strävan är att vara bäst på dränering. Du kan därför sätta din tillit till att du får ta del av den allra bästa expertisen och gedigen kunskap när du väljer att jobba tillsammans med oss. Det finns en hel del branschregler runt hur en dränering ska genomföras och du vill förstås att slutprodukten ska hålla så länge som möjligt. Ta därför hjälp av proffsen när du har ett projekt som ska gå av stapeln.

Inga dolda kostnader

Innan vi påbörjar ett projekt så ser vi alltid till att undersöka din fastighet noga. När vi gjort detta så kan vi således ge dig en realistisk offert så du redan från början vet hur mycket kalaset kommer att kosta. En dränering gör man ju för att skydda en fastighet från fuktskador. Det är ett viktigt arbete som måste utföras på rätt sätt. Innan vi börjar vill vi förstås vara på det klara med status för de dräneringsmetoder som används redan. Det blir såklart både billigare för dig och enklare för oss om vi vet exakt vad vi har att vänta oss när vi tar det första spadtaget för att påbörja ditt projekt.

Dränering steg för steg

En dränering består egentligen av fem steg. Om vi bryter ner det på ett enkelt sätt så ser det ut som följer: Det första vi gör är att etablera en översikt av rådande status. Vi går sedan vidare och påbörjar uppgrävningen runt husgrunden. Steg tre är att vi tar bort tidigare dräneringsmaterial. Det är sedan dags att placera nya dräneringsrör och dukar i dess ställe. När detta väl är gjort lägger vi en skyddande fuktisolering på utsidan av grunden eller källarväggen och sedan är det bara att fylla igen det uppgrävda området. Tryggt, snabbt och enkelt är vår melodi så att vi kan hjälpa till att göra din dag ännu lite bättre!