Vi hjälper er med stenläggning

Vi hjälper er med stenläggning av garageuppfarter, gångar, uteplatser, trappor, stenmurar och mycket annat. En välkomnande entré med stenlagda gångar, körvägar eller trappor kan göra mycket för ett hus och blir även ett fint intryck för besökare och gäster. Som fastighetsägare finns det både ett estetiskt och ekonomiskt värde i att skapa vackra och funktionella områden i marksten då en korrekt stenläggning ökar värdet på fastigheten. Innan vi utför en stenläggning gör vi alltid ett kostnadsfritt besök hos våra kunder för att att tillsammans med dem ta fram ett passande förslag som vi sedan lämnar en offert på. Är ni intresserade av att få en stenläggning eller vill veta mer så kan ni kontakta oss via formuläret här på sidan. Ni kan även ringa oss på telefon. Välkomna!

Stenplattor gör din uteplats vackrare

Stenläggning är en slags arkitektonisk konstform där man med hjälp av sten skapar olika områden som fyller en viss funktion. Samtidigt höjer man intrycket av huset och ger det även en viss personlighet. En uteplats blir en speciell och välkomnande yta genom en vacker stenläggning med marksten. Den annars så många gånger trista garageuppfarten blir en välkomnande och lite lyxig entré, medan en grå och trist betongtrappa kan få ett mjukare uttryck med hjälp av granitsten i skiftande grå toner. Som kund får ni gärna komma med önskemål, förslag och idéer som vi med vår erfarenhet sedan kan hjälpa er att förverkliga. Vi ser fram emot att höra av er!

Alltid gratis uppföljning på vår stenläggning

Vi åtar oss med glädje olika uppdrag inom stenläggning för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Efter många år i branschen har vi även samlat på oss många nöjda kunder vars referenser vi gärna delar med oss av. I alla de uppdrag som vi utför ingår alltid en uppföljning av arbetet för att säkerställa kvaliteten. Med våra växlande årstider med både minus- och plusgrader händer det ibland att stenar flyttar på sig innan de riktigt har satt sig. Därför kommer vi alltid efter några månader ut och inspekterar ytorna så att den stenläggning vi utfört fortfarande ligger rätt.