Trädgårdsanläggning för dig i Stockholm

W Alltjänst AB

Välkommen till W Alltjänst AB! Vi är ett erfaret företag som specialiserar oss inom trädgårdsanläggningar. Med kvalitetssäkra metoder, helheten i åtanke och våra kunders önskemål som riktlinje skapar vi välkomnande och skräddarsydda trädgårdar i hela Stockholm. Vi arbetar med företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. Oavsett vem du är och hur dina önskemål och behov ser ut när det kommer till din nya trädgård behöver du alltså inte tveka innan du kontaktar oss redan idag.

Vår erfarenhet

Vi på W Alltjänst AB har lång erfarenhet i branschen och har haft många tillfällen att utveckla smakfulla och praktiska trädgårdar. Vi har bara en önskan med våra tjänster och det är att göra ett fullgott jobb så alla våra kunder blir fullt nöjda. Din trädgård ska ge en känsla av välbehag och tillfredsställelse varje dag du vistas i den. Det gäller över lång tid. Vi är här för er. Vi erbjuder tjänster som lyfter er trädgård till att bli något utöver det vanliga.

Vår erfarenhet har gett oss bred expertis inom växtriket och vi sammanställer gärna en komplett växtförteckning över de växter som ska planteras. Vidare planlägger vi var det ska finnas konstruktioner såsom uppmurade delar av trädgården och om det ska finnas plats för spaljéer eller en pergola. Markbeläggning är en annan del vi klarar av, kanske vill du ha små gångar eller en stenlagd cirkel med sittbänk där du kan njuta av all växtlighet. Sist men inte minst planerar vi både trädgårdsbelysning och bevattning. Ta kontakt med oss idag för att få en skräddarsydd helhetslösning!

Trädgårdsanläggning till bra pris i Stockholm

Ett team med själ och hjärta

Vårt mål på W Alltjänst AB är att våra anläggningar ska fylla den funktion våra kunder har behov av. Vi lägger ner både själ och hjärta i jobbet när vi anlägger kundernas trädgårdar och vill få dem att prunka av växter som fyller en viktig funktion. Alla på företaget brinner för sina uppgifter och vårt ledord är tillsammans. Tillsammans med varandra för att vi kompletterar varandra i kunskap och teknik. Tillsammans med kunder och era önskemål. Det är det viktiga för oss.

När vi får ett uppdrag står alltid trädgården i centrum. Det är den vi ska skapa fram och få att blomma. Vi är där för att skapa din dröm och göra den till verklighet!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify