Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi erbjuder alla typer av tjänster relaterade till mark och trädgård. Det innebär allt ifrån en idéskiss efter kundens önskemål till färdig anläggning. Som kund ingår alltid ett första besök på plats där vi går igenom dina önskemål och ger förslag på hur trädgårdsanläggningen kan se ut. Vi tar bland annat hand om gemensamma tomter, villaområden och friliggande större och mindre hus med allt från minsta trädgård till stora ytor. Det kan innehålla följande punkter.

services_icon1

Trädgårdsanläggning

Vi är experter på att anlägga trädgårdar och kan i egenskap av totalentreprenör ta ett helhetsgrepp där vi gör allt från att ta fram projektplanen till att genomföra stenläggning, plantering och montering av utemöbler.

services_icon1

Regelbunden skötsel

Har du en trädgård som behöver underhåll? Kanske handlar det om skötsel vid några enstaka tillfällen per år, eller så är det regelbunden skötsel på veckobasis som gäller? Oavsett hur dina behov ser ut kan vi hjälpa allt från bostadsrättsföreningar till villaägare med professionell trädgårdsskötsel.

services_icon1.png

Stenläggning

Snygga stengångar höjer intrycket av en fastighet. Vi har erfarna stenläggare i vårt team som behärskar att arbeta med flera typer av stenar i olika typer av projekt.

services_icon1

Konsultation

Undrar du något som har med trädgårdsanläggning att göra? Kanske vill du veta mer om hur vi arbetar eller så vill du ha tips kring utförande? Då kan du kontakta oss för en konsultation! Våra experter besvarar gärna alla frågor du kan tänkas ha.