Om oss

Vi älskar att anlägga trädgårdar. Det är det vi är bäst på och det är vår passion här i livet. När du läser om oss som driver företaget kommer du att förstå varför. Vi har alltid känt att vi vill syssla med trädgårdsanläggning i Stockholm. Vi har en inre drivkraft att medverka till att trädgården tar plats i varje människas liv. Vi vet att man i trädgårdsmiljö kan uppleva lugn och ro, och där man kan hitta en oas i vardagen. Vårt team av medarbetare har kunskap om allt som har med trädgårdsanläggning att göra.

Ett team med själ och hjärta

Era anläggningar ska fylla den funktion ni själva har behov av och vårt team står redo att uppfylla era önskningar. Vi lägger ner både själ och hjärta i jobbet när vi anlägger era trädgårdar och vill få dem att prunka av växter som fyller en viktig funktion för er. Alla på företaget trivs med sina uppgifter och vårt ledord är tillsammans. Tillsammans med varandra för att vi kompletterar varandra i kunskap och teknik. Tillsammans med kunder och era önskemål. Det är det viktiga för oss.

Trädgården i centrum

När vi får ett uppdrag står alltid trädgården i centrum. Det är den vi ska skapa fram och få att blomma inför kundens ögon. Vi är där för att skapa er dröm och göra den till verklighet. Vi anlägger allt det ni önskar. Stigar, plattsättning, rabatter, vildvuxet, feng shui-inspirerat. Ni väljer. Vi jobbar. Tillsammans skapar vi något vardagligt och funktionellt eller något helt unikt.