Trädgårdsanläggning miljövänlig i Stockholm

Vill du göra en trädgårdsanläggning?

Vi har en bred och genuin erfarenhet av trädgårdsanläggning. Söker du någon som kan allt om trädgårdar så har du hittat rätt! Vi arbetar med hela vårt hjärta och ger allt vi kan i samarbetet med dig som vill ha en pålitlig firma när det gäller att anlägga en trädgård.

När det kommer till omtanke och förståelse för växter, träd och örter är vi experter på området. Hela vår själ är med i entreprenaden från början till slut. Med stor omsorg planerar vi tillsammans med dig och genomför en trädgårdsanläggning i Stockholm som du kommer bli nöjd och belåten med. Oavsett om du har ett litet hus, en stor villa eller äger en fastighet med markyta du vill förvandla till en trädgård, är det vår uppgift att se till att du blir nöjd med det arbete vi utför. Vi arbetar även med bostadsrättsföreningar, kommunala verksamheter och andra kundgrupper som vill ha en snyggt anlagd trädgård!

Så går det till

Först och främst är det viktigt att ta en titt på själva området som ska anläggas, och hur det ser ut under de olika årstiderna. Vi hjälper dig göra upp en plan över området och skissar på idéer. När en färdig skiss över området är klar tar nästa steg vid. Vi tittar på markarbetet som behöver göras och sedan kommer turen till en detaljplan med alla växter, trädgårdsgångar och murar som skall på plats. Därefter är det dags att lämna ett kostnadsförslag och efter eventuell justering sätter vi igång. Under tiden en trädgårdsanläggning utförs har vi ständig kontakt med beställaren.

Trädgårdsanläggning bästa företaget i Stockholm

Bara det bästa är bra nog

Vi arbetar med de bästa förutsättningarna för en lyckad trädgårdsanläggning. Alla maskiner håller toppkvalitet och likaså utbildningen på vårt team. Flera års arbete med lång erfarenhet borgar för hög kvalitet och du kan lugnt överlämna allt till oss. Efter att vi har utfört vårt arbete enligt dina önskemål kan vi även ta hand om skötseln och anläggningen om det behövs.

Vi kan skapa alla typer av trädgårdsmiljöer och gör alltid ett första besök på plats där vi går igenom önskemål och ger förslag. Kontakta oss så diskuterar vi närmare!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify